LIVEBLOG: Fortuna Sittard - PSV

22 september 2024
Leestijd: ${ readingTime }
Home / Nieuws / LIVEBLOG: Fortuna Sittard - PSV

Voor Fortuna Sittard is het nog niet de week van euforie. Na een teleurstellende nederlaag op zaterdag bij NAC, en een pijnlijke midweekse nederlaag in Amsterdam tegen Ajax, krijgt het vanmiddag wel de kans om zich snel te revancheren. Dit zal niet makkelijk worden, want regerend landskampioen PSV komt op bezoek in het Fortuna Sittard Stadion.

1-3

FT

Helaas geen drie punten vandaag, maar wel een strijdend Fortuna Sittard dat met 1-3 onderuit gaat tegen PSV.

90'

De extra speeltijd bedraagt minimaal 3 minuten.

89'

De laatste wissels aan de zijde van Fortuna

⬅️ Halilovic

⬅️  Fosso

➡️ Schenkhuis

➡️ Korkmazyürek

86'

Fortuna geeft zich nog niet gewonnen, maar echte kansen ontbreken er de laatste minuten aan.

81'

Mooie onderschepping van Grujcic voorkomt een eventuele vierde treffer voor PSV.

80'

Bij PSV twee wissels:

⬅️ De Jong
⬅️ Bakayoko

➡️ Pepi
➡️ Driouech

79'

🟨 Adewoye krijgt ook de gele kaart.

78'

🟨 Gele kaart voor Tillman na een overtreding op Rosier.

77'

Dubbele wissel bij Fortuna Sittard:

⬅️ Bullaude
⬅️ Mitrovic

➡️ Bastien
➡️ Grujcic

74'

Wat een kans voor Erceg. Hij draait goed weg, waarna zijn inzet voor Benitez wordt gekeerd.

73'

Nu gaat het wel heel snel. 1-3...De Jong.

69'

🟨 Gele kaart voor Erceg.

68'

Een tweede treffer voor PSV door alweer Tillman.

66'

Alle ruimte voor De Jong om uit halen, maar zijn poging zeilt hoog over het doel.

65'

Dubbele wissel bij PSV:

⬅️ Mauro
⬅️ Til

➡️ Karsdorp
➡️ Lang

63'

Eerste wissel bij Fortuna Sittard:

⬅️ Aïko
➡️ Erceg

62'

Branderhorst pareert het schot van Boscagli. PSV heeft voornamelijk de bal en Fortuna loert nog steeds op een uitval.

60'

De hoekschop kan niemand inkoppen en ook de afvallende bal die voor Pinto is levert niet het gewilde gevaar op.

59'

Fortuna gaat richting voorwaartse en krijgt een hoekschop te nemen.

55'

Poging van Tillman gaat maar net langs het doel van Branderhorst. Fortuna is gewaarschuwd.

49'

Branderhorst plukt een hoekschop van PSV mooi uit de lucht.

46'

De tweede helft is begonnen met één wijziging aan de zijde van PSV. Bij de Eindhovenaren is Saibari voor Veerman tussen de lijnen gekomen.

HT

Een fel spelend Fortuna staat na 45 minuten op gelijke hoogte. Doelpunt bij Fortuna kwam van Bullaude.

45'

Nog minimaal 2 minuten extra speeltijd.

39'

PSV wordt achteruit gedrukt door Fortuna en het publiek merkt dit ook op. Come on Fortunezen.

GOAL

Nu hangt de bal wel in de touwen. Bullaude kopt de bal hard binnen.

31'

Halilovic legt een bal goed voor de voeten van Bullaude die een hoekschop meekrijgt.

26'

Daar dan eindelijk de eerste grote kans voor Fortuna, waarbij Aïko helaas net van de bal wordt gezet.

20'

Het is Til die opstoomt en ook meteen een grote kans produceert. De bal gaat gelukkig naast.

16'

0-1 voor PSV. Tillman de maker van het doelpunt.

11'

Luuk de Jong met een eerste schotpoging, maar dit is dan ook een makkelijke prooi voor Branderhorst.

7'

🟨 Gele kaart voor Rosier. Hij komt met een te hoog been in.

4'

Het balbezit is voor PSV, maar de bal is nog niet in de buurt gekomen van het doel van Branderhorst.

1'

De bal rolt in het Fortuna Sittard Stadion.

Line Up
Opstelling
V

Wil jij alle informatie voor de wedstrijd van vanmiddag nog even doorlezen, ga dan nog even snel naar de website https://fortunasittard.nl/weds...!

V

Vorig seizoen speelde Fortuna Sittard knap met 1-1 gelijk tegen de kersvers landskampioen. Córdoba was destijds de doelpuntenmaker aan de zijde van de Sittardenaren.

V

Welkom bij een nieuwe liveblog. Dit keer behandelen we de wedstrijd tussen Fortuna (11) en PSV (2).