Heren

LIVEBLOG: Fortuna - SC Heerenveen

03 februari 2024
Home / Nieuws / LIVEBLOG: Fortuna - SC Heerenveen

Fortuna speelt vanavond een thuiswedstrijd tegen SC Heerenveen. De Fortunezen willen zich tegen de Friezen revancheren voor de nederlaag van eerder dit seizoen. Gaat Fortuna Sittard na vanavond naar het linkerrijtje?

3-3

FT

Fortuna mag tevreden zijn met een punt. Een 3-3 is na een 0-2 achterstand uiteindelijk het maximale. Doelpunten aan de zijde van Fortuna waren er van Halilovic (2x) en Guth.

90'

Nog minimaal 4 minuten extra speeltijd deze tweede helft. Nao Veure Fortunezen.

86'

Fortuna wisselt defensief:

⬅️ Sierhuis
➡️ Voet

80'

Dubbele wissel bij Fortuna Sittard:

⬅️ Halilovic
⬅️ Lonwijk
➡️ Da Cruz
➡️ Braaf

GOAL

Halilovic met zijn tweede treffer van deze avond. Hij ziet het gaat en schiet binnen. 3-3

77'

Dubbele wissel bij SC Heerenveen:

⬅️ Van Ottele
⬅️ Van Amersfoort
➡️ Tahiri
➡️ Ismaïl

71'

2-3 door Luuk Brouwers. Fortuna moet weer aan de bak.

69'

Halilovic en Oratmangoen met twee kansen. Beide heren lukt het niet de bal tussen de palen te schieten. Fortuna blijft aandringen.

67'

Poging van de zojuist bij Heerenveen ingevallen Nunnely gaat hoog over het doel van Verrips.

64'

💥 Ons Stadion aan de Milaanstraat schreeuwt de mannen Nao Veure en mede daardoor nu een 2-2 tussenstand.

GOAL

En hij zit er weer in. Guth knikt de bal fantastisch in en laat het netje bollen.

61'

Verrips kan de inzet van Sahraoui makkelijk pakken.

GOAL

Halilovic benut de strafschop!!!!! 1-2

58'

Strafschop voor Fortuna.

55'

🟨 Gele kaarten zijn er voor Pinto (Fortuna) en Brouwers (Heerenveen)

49'

Ook al is de mogelijkheid van Sierhuis buitenspel. Fortuna laat zien dat het snel tot de aansluitingstreffer wil komen.

46'

Buijs grijpt in en stuurt twee nieuwe mannen het veld in. Tweede helft inmiddels ook begonnen.

⬅️ Peterson
⬅️ Rosier
➡️ Oratmangoen
➡️ Ferati

HT

SC Heerenveen is op dit moment met twee doelpunten de gelukkigste. Ruststand 0-2.

40'

Fortuna probeert het wel, maar komt aanvallend nog te kort in dit duel. Nog 5 minuten tot het rustsignaal.

29'

Lonwijk raakt de lat. Fortuna toch ook dicht bij een doelpunt.

28'

Omhaal van Sierhuis wordt afgefloten wegens gevaarlijk spel.

24'

0-2....Nu Brouwers de maker. Fortuna zal uit een ander vaatje moeten gaan tappen.

19'

Sahraoui zet SC Heerenveen op een 0-1 voorsprong.

17'

Inzet van Van Amersfoort wordt knap gekeerd door Verrips.

14'

🟨 Gele kaart voor Olsson na een overtreding op Córdoba.

11'

Guth met een enorme mogelijkheid, maar hij wacht te lang, waardoor zijn schot gekraakt kan worden.

6'

Verrips kan de inzet van SC Heerenveen keren. Eerste schot op doel komt dus op naam van de Friezen.

2'

Vrije trap, genomen door Halilovic, komt net niet goed voor.

1'

De bal rolt inmiddels aan de Milaanstraat.

LINE-UP

Verrips, Pinto, Siovas, Guth, Dijks, Lonwijk, Rosier, Halilovic, Peterson, Sierhuis en Córdoba.

V

Welkom bij het liveblog van het treffen tussen Fortuna en SC Heerenveen. We houden je middels deze feed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom de wedstrijd.