Heren

Ticketactie en Fanplein tegen Vitesse

26 april 2023
Leestijd: ${ readingTime }
Home / Nieuws / Ticketactie en Fanplein tegen Vitesse
2023 Fanplein 1

Fortuna neemt het zondag 7 mei in het eigen Fortuna Sittard Stadion op tegen directe concurrent Vitesse. Het is de een-na-laatste thuiswedstrijd voor de Sittardse formatie.

In deze fase van het seizoen kunnen we de steun van onze achterban enorm goed gebruiken. Daarom worden voor de wedstrijd tegen Vitesse groepskortingen aangeboden, zodat jij en je vrienden voor een gereduceerd tarief de wedstrijd kunnen bezoeken. Daarnaast is er voorafgaand aan de wedstrijd een fanplein om alvast in de stemming te komen. 

Actie
Bestel jij vijf kaarten of meer, dan ontvang je 25% korting. Bij de aanschaf van tien tickets of meer ontvang je liefst 50% korting op de aanschafprijs. Om aanspraak te maken op deze korting dienen de tickets te worden aangeschaft via hetzelfde account. Dit dient tevens te gebeuren in één transactie. 

Fanplein
Ook tegen Vitesse zal er voorafgaand aan de wedstrijd, ter hoogte van de Fernando Ricksen Side, een fanplein worden georganiseerd. Het plein opent om 13:30 uur aan de buitenzijde van het stadion, met onder meer een tapwagen en diverse foodtrucks van Wild Cuisine Food & Events. Hierdoor verhuist het pre-hour, dat normaal in de grachten plaats vindt, naar het fanplein. Deze start bij aanvang en duurt tot 14:30 uur. Het fanplein eindigt om 16:30 uur, waarna een kwartier later de wedstrijd van start gaat.

Uiteraard is er op het fanplein ook een DJ van de partij om samen alvast in de stemming te komen voor de wedstrijd tegen Vitesse. Op het fanplein heb je tevens de mogelijkheid om merchandise aan te schaffen en staat er een mobiel speelparadijs klaar voor onze jongste fans.

Heb je nog geen tickets? Bestel deze dan hier!