Club nieuws

Stem nu op jouw favoriete doeken

06 maart 2023
Leestijd: ${ readingTime }
Home / Nieuws / Stem nu op jouw favoriete doeken
2023 supporters doeken

De keuzes zijn gemaakt, de stemmen geteld en de designs opgemaakt. Nu is het aan jullie om te stemmen op jouw persoonlijke favoriet!

Na een succesvol eerste upgrade van de stadion hoeken, kondigden Fortuna en hoofdsponsor BetCity onlangs aan de resterende hoeken aan te pakken. Voorafgaand aan het huidige seizoen werden de vier on-TV hoeken al voorzien van doeken met daarop prominente (oud-)spelers van de club. Gezien de vele positieve reacties vanuit de achterban is in samenwerking met BetCity besloten om ook de overige hoeken van een mooi design te voorzien. Het uitvak zal hierin niet worden meegenomen.

De afgelopen periode kreeg iedereen de kans om namen in te sturen en ontvingen we honderden inzendingen met daarin namen van clubiconen die niet mogen ontbreken op de nieuwe designs. Aan de hand van deze inzendingen zijn er enkele samenstelling uitgerold, die eveneens met de supportersraad zijn besproken. Inmiddels heeft strategisch partner 51North de nieuwe designs opgemaakt. 

De komende dagen komen er per keer twee designs online, waarop via de poll op de homepage een stem kan worden uitgebracht. Dit kan binnen 24 uur. De doeken met de meeste stemmen krijgen gedurende het seizoen een plek in het stadion. 

Het is inmiddels niet meer mogelijk om te stemmen.