Heren

Tijjani Noslin langer bij Fortuna

03 februari 2023
Leestijd: ${ readingTime }
Home / Nieuws / Tijjani Noslin langer bij Fortuna
2023 Tijjani Noslin renewal 1

Fortuna heeft de lopende overeenkomst met Tijjani Noslin opengebroken en verlengd. De 23-jarige aanvaller zette onlangs zijn handtekening onder een nieuwe verbintenis, waardoor hij tot medio 2026 verbonden blijft aan de Sittardse club. Het oorspronkelijke contract liep nog anderhalf seizoen door.

De nieuwe overeenkomst mag worden gezien als een beloning voor de stormachtige ontwikkeling van Noslin. “Ik ben enorm trots en blij,” laat de hoofdpersoon optekenen. “Uit het openbreken en verlengen van het contract spreekt vertrouwen vanuit de club. Dat is mooi om te zien, een fijne bevestiging. Ik ben de club en supporters dankbaar voor het afgelopen anderhalf jaar en wil de komende jaren belangrijk zijn met nog meer goals en assists in het geel-groen.”

De Amsterdammer kent een bijzondere carrière, die sinds zijn overstap van TOP Oss naar Fortuna in een stroomversnelling raakte. Inmiddels staat de teller voor Noslin op 42 wedstrijden in het geel-groen, waarin hij vier maal trefzeker was. De buitenspeler was tegen SC Cambuur nog de aangever bij het winnende doelpunt van ploeggenoot Iñigo Córdoba.