Heren

Unieke toepassingen seizoenkaart

14 oktober 2024
Leestijd: ${ readingTime }
Home / Nieuws / Unieke toepassingen seizoenkaart
NFC

Alle members van Fortuna hebben afgelopen seizoen een prachtige seizoenkaart ontvangen die over unieke eigenschappen beschikt. Een seizoenkaart die past bij de Pioneers of Dutch Football. Waarom? Dat lees je hier!

Met de seizoenkaart is gekeken naar de historie van de club. Vanuit het museum zijn talloze oude tickets ontvangen en aan de hand van deze designs is het ontwerp voor de seizoenkaart van het seizoen 2024-2025 gemaakt. We wilde dit retrodesign echter koppelen aan unieke eigenschappen. Middels twee innovatieve toepassingen biedt deze seizoenkaart daarom meer dan alleen de standaard toegang bij de ingang van het stadion.

NFC-chip
In de seizoenkaart zit een NFC-chip verwerkt. Hierdoor ontvang jij, als jij je telefoon ontgrendeld en tegen de seizoenkaart aanhoudt, direct alle informatie over de eerstvolgende wedstrijd van Fortuna. Bij iPhone-gebruikers dient de seizoenkaart in de buurt van de camera te worden gehouden om de pagina te openen. De informatie die dan verschijnt wordt iedere week up-to-date gehouden en hier vind je bijvoorbeeld bij thuiswedstrijden informatie over wanneer het stadion haar deuren opent en wat voor activiteiten er rondom het stadion te doen zijn. Bij uitwedstrijden vind je alle praktische informatie over o.a. tickets, bustijden en omwissellocaties. Een ideaal hulpmiddel voor onze trouwste fans!

QR-code
Op de voorkant van de seizoenkaart is ook een QR-code in het design verwerkt. Deze dynamische QR-code geeft onze members toegang tot exclusieve content. Door het feit dat het om een dynamische QR-code gaat, wordt de link bij ieder nieuw exclusief item anders. Hierdoor kunnen wij onze members altijd als eerste bereiken met exclusief nieuws en/of exclusieve content. Op dit moment linkt de QR-code naar een artikel over de "Making Of" van het FR2 tenue en in een eerder stadium hebben wij onze members als eerste op de hoogte gebracht van het design van ons nieuwe uittenue en als eerste kennis laten maken met aanwinst Ezequiel Bullaude.

Wil jij dus altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws rondom wedstrijden én nooit meer een primeur van je club missen? Neem dan altijd jouw Fortuna seizoenkaart mee!

Seizoenkaart toepassingen