Club nieuws

VV Zwentibold speelt wedstrijd van je leven

30 mei 2023
Leestijd: ${ readingTime }
Home / Nieuws / VV Zwentibold speelt wedstrijd van je leven
2023 Zwentibold 2

Het Fortuna Sittard Stadion kleurde afgelopen maandag niet geel-groen, maar paars. Partnerclub VV Zwentibold speelde op de groene grasmat in het Fortuna Sittard Stadion De wedstrijd van je leven. 

Het werd een dag om nooit te vergeten voor de jeugd van VV Zwentibold. Na een meerdaags kamp werden de deelnemers opgehaald in de spelersbus van Fortuna, om vervolgens afgezet te worden bij het stadion. Daar mochten ze zich onder meer omkleden in de kleedkamer van het eerste elftal en wedstrijden voetballen op het magische veld. 

VV Zwentibold kreeg als winnaar van de actie De wedstrijd van je leven de gelegenheid om gebruik te maken van de faciliteiten in het stadion. Deze prijs kwam ze toe door de gewonnen membershipactie in het seizoen 2022/2023. Van alle partnerclubs kochten de leden van VV Zwentibold de meeste Fortuna Memberships in het afgelopen seizoen. Het was meteen het laatste wapenfeit op het hoofdveld, direct na het laatste fluitsignaal ging de schop erin. De komende weken wordt er gewerkt aan een nieuwe grasmat. 

Actie amateurverenigingen
Ook dit seizoen werken we nauw samen met de amateurverenigingen in de regio. Verenigingen met vijftig Fortuna members of meer binnen de gelederen ontvangen voor ieder lid met een Fortuna Membership een uniek fanitem: de duosjaal. Op deze manier kun je op de tribunes zowel Fortuna, als de eigen amateurvereniging steunen! Daarnaast is ook tijdens deze campagne De wedstrijd van je leven te winnen. Alle amateurverenigingen ontvangen deze week meer informatie over hoe je kan deelnemen aan deze actie. 

Heb jij nog niet besteld of verlengd? Ga naar www.fortunamembership.nl.

2023 Zwentibold 1