Match

Fortuna Sittard - PSV

Wedstrijd datum: zo. 12 mei

Op zondag 12 mei speelt Fortuna Sittard om 14:30 uur de thuiswedstrijd tegen de nieuwe landskampioen, PSV. Hieronder vind jij alle belangrijke informatie rondom deze wedstrijd.

Bij de wedstrijd tegen PSV zijn de verkooprestricties aangescherpt. Dit om te voorkomen dat in het thuispubliek supporters van de bezoekende ploeg zitten. Middels deze maatregelen willen wij de veilige sfeer in het stadion waarborgen en er samen een mooi feest van maken.

Verkooprestricties

  • Seizoenkaarthouder: Voor alle supporters met een membership geldt dat zij tegen PSV maximaal 4 kaarten per account kunnen aanschaffen;
  • Clubcardhouders: Voor de supporters met een clubcard geldt een maximum van 2 kaarten per clubcard, per account. Hierbij geldt echter ook het criteria dat zij gedurende dit seizoen al minstens 1 ticket hebben gekocht voor een andere wedstrijd van Fortuna.

Sancties
Voor de member en/of clubcardhouder geldt dat zij verantwoordelijk zijn voor de supporters waarvoor zij de kaarten aanschaffen. Er zullen sancties volgen voor de member/clubcardhouder die kaarten doorverkoopt aan supporters van de bezoekende ploeg. Houd er dus rekening mee dat de persoon die de kaarten heeft aangeschaft te allen tijde eindverantwoordelijk blijft voor de supporter die de wedstrijd bezoekt.

Ticketverkoop:
Members: 4 losse kaarten per account
Clubkaarthouders: 2 losse kaarten per account

Parkeermogelijkheden:
P4 / Parijsboulevard - € 3,00
P5 / Europaboulevard - € 3,00
Ballorig / Oslostraat - € 5,00
Pitground / Poststraat - Gratis

Compacte tijdlijn:
11:30 uur - Opening fanplein
12:30 uur - Stadionpoorten open
12:30 uur - Fanshop Stadion open
14:30 uur - Aftrap

Bijzonderheden:
- Additioneel moeten Clubkaarthouders minimaal één andere wedstrijd van Fortuna in het huidige seizoen bezocht hebben om kaarten te kunnen kopen.