Heren

UPDATE: Compensatie supporters Almere - Fortuna

22 januari 2024
Leestijd: ${ readingTime }
Home / Nieuws / UPDATE: Compensatie supporters Almere - Fortuna
NR20240120 ACFC FSC 19

Afgelopen zaterdag is enkele minuten voor de aftrap de wedstrijd Almere City - Fortuna Sittard afgelast vanwege een bevroren veld. Uiteraard krijgen onze fans hiervoor een passende compensatie.

Een grote groep supporters had zaterdag een lange bus of autorit afgelegd, maar werd enkele minuten voor de aftrap teleurgesteld. De wedstrijd ging niet door omdat sommige delen van het veld bevroren waren. Uiteraard een flinke teleurstelling voor iedereen die richting Almere was afgereisd.

De club is op dit moment met betrokken partijen in gesprek om te kijken naar een passende oplossing voor de fans. Zodra hier een beslissing in is genomen, zullen wij de supporters die een kaart hadden informeren over de tegemoetkoming.

UPDATE
Alle partijen zijn in gezamenlijk overleg tot een nieuwe datum gekomen. De wedstrijd wordt verplaatst naar aanstaande woensdag 24 januari om 18.45 uur. In samenspraak met Almere City worden de kosten van de uitfans van de wedstrijd van afgelopen zaterdag in totaliteit gecompenseerd. Om 16.00 uur zal een nieuw bericht online komen met de informatie over de kaartverkoop die later vandaag zal starten. Alle supporters die afgelopen zaterdag een ticket hadden, zullen woensdag de wedstrijd kosteloos kunnen bijwonen.