Heren

Gratis naar FC Emmen - Fortuna dankzij Betcity

27 januari 2023
Leestijd: ${ readingTime }
2023 Burak Dogan uitvak

Dit Eredivisie-seizoen reist de Fortuna-supporter de meeste kilometers om de club buitenshuis in actie te zien. Desondanks kan de ploeg structureel rekenen op de steun van honderden Fortunezen. Om deze trouwe kilometervreters te belonen, hebben Fortuna en hoofdsponsor BetCity de handen ineengeslagen.

Het uitduel tegen FC Emmen op zaterdag 11 februari is daardoor gratis te bezoeken voor 375 supporters, de maximale capaciteit van het Drentse uitvak. De kosten voor het toegangsbewijs én de eventuele busreis worden gedekt, waardoor alleen de consumpties nog voor eigen rekening zijn. Daarnaast ontvangen alle supporters die afreizen naar Emmen een exclusief fanitem.

KAARTVERKOOP

De ´kaartverkoop´ voor de uitwedstrijd tegen FC Emmen gaat maandag 30 januari van start en zal volgens de standaardprocedure verlopen. Dit betekent dat de categorieën worden gehandhaafd, waarbij de Diamond-leden als eerste de mogelijkheid hebben om een kaart aan te schaffen. Door de geste vanuit BetCity hoeven kaarten en eventuele busreis echter niet betaald te worden. Het bestellen van tickets voor dit duel is mogelijk totdat de maximale capaciteit van 375 supporters is bereikt.