Club nieuws

Roger Kessels versterkt commercieel team

09 december 2022
Leestijd: ${ readingTime }
Home / Nieuws / Roger Kessels versterkt commercieel team
2022 Roger Kessels

Roger Kessels treedt per 2 januari toe tot de afdeling commercie van Fortuna. De 50-jarige Roermondenaar was in het verleden aandeelhouder bij Personeel Specialisten. Daarvoor bekleedde hij diverse salesfunctie in het verzekeringswezen. Kessels is bepaald geen onbekende bij Fortuna. Als business partner en seathouder was hij tot aan dit moment een van de vrolijke noten binnen de Business Club.

Roger over zijn nieuwe uitdaging: “Ik kan niet goed onder woorden brengen hoeveel zin ik heb in deze ongelofelijk mooie uitdaging. Het is fantastisch om als Fortuna-supporter nu ook actief een steentje, of zeg maar gerust steen, te kunnen bijdragen aan het succes van de club. Vanaf 2 januari gaan we volle bak gas geven!”

Commercieel manager Jiry Funke: “Met zijn ervaring en netwerk in Midden-Limburg is Roger een absolute verrijking voor de organisatie. Een paar weken geleden raakten we in gesprek over de toekomst van Fortuna. Roger gaf tot mijn grote genoegen aan interesse te hebben om aan de slag te gaan bij Fortuna. Na een zeer positief gesprek met algemeen directeur Ivo Pfennings ging het daarna snel. Met ook Tom Daemen al aan boord hebben we nu een geweldig team klaarstaan om onze ambities te realiseren en nog harder door te groeien.”