Club nieuws

VV Zwentibold winnaar 'Wedstrijd van je Leven'

20 september 2023
Leestijd: ${ readingTime }
Home / Nieuws / VV Zwentibold winnaar 'Wedstrijd van je Leven'
2023 Zwentibold 1

De membershipcampagne is afgelopen, waardoor ook de winnaars bekend zijn van De wedstrijd van je leven en de partnerclubs die de duo-sjaal hebben gewonnen. 

Net zoals afgelopen seizoen kochten ook dit jaar de meeste leden van VV Zwentibold een membership van Fortuna. Hierdoor mag de vereniging aan het einde van het seizoen wederom De wedstrijd van je leven spelen in het Fortuna Sittard Stadion. 

Duo-sjaal
Niet alleen maakte partnerclubs van Fortuna kans op De wedstrijd van je leven, maar tevens konden alle verenigingen een unieke fanitem winnen. Verenigingen met vijftig Fortuna members of meer binnen de gelederen ontvangen voor ieder lid met een Fortuna Membership een unieke duo-sjaal, mits zij zich hiervoor hebben aangemeld. In totaal hebben maar liefst dertien partnerclubs deze duo-sjaal gewonnen.

VV Zwentibold

VV Sittard

DVORKSV De Ster
OVCSFC Ria
VV BornSVM 
FC Geleen-ZuidSC Susteren
SV ArgoVV Sanderbout
SV Haslou


Verstrekken duo-sjaal

Inmiddels zijn de duo-sjaals van bovengenoemde verenigingen in productie. Dit is enkel voor de supporters die zich hebben aangemeld voor deze actie. Wij hopen alle sjaals binnen enkele weken te ontvangen. Vervolgens worden deze sjaals via de eigen amateurvereniging verstrekt. Hierover volgt nog meer informatie.